Политика за поверителност

Уебсайтът https://www.rebenefit.bg е собственост и се поддържа от „Ребенeфит“ ООД, със седалище и адрес на управление бул. „България“ 109, Вертиго Бизнес Тауър , ет. 10, 1404 София, България, вписано в Търговския регистър на Агенцията по вписванията с ЕИК 206162139. Доколкото „Ребенeфит“ ООД може да събира или обработва лични данни чрез своите уебсайтове, „Ребенeфит“ ООД действа като администратор на данни за обработката на Вашите лични данни, събрани на Уебсайтовете.

В тази Политика за поверителност препратки към „ние“, „нас“ или „наш“ означава „Ребенeфит“ ООД и / или фирми-членки, които са част от „Ребенeфит“ ООД, в зависимост от случая. Препратките към „Вас“ и „Вашите“ са към потребителите на нашите уебсайтове.

Ние признаваме важността на защитата на Вашата лична информация и се ангажираме да я обработваме отговорно и в съответствие с приложимите закони за защита на данните във всички държави, в които работим. Затова създадохме тази Декларация за поверителност, за да Ви информираме как събираме, използваме и по друг начин обработваме информация за Вас и всяка лична информация, която изпращате или ни предоставяте, или която събираме от Вас, когато използвате нашите уебсайтове и / или по имейл и / или чрез събития или сайтове на социални медии като Facebook,  Twitter, Messenger, LinkedIn.

Когато използваме термина „лична информация“ или „Лична информация“, ние се позоваваме на информация, свързана с Вас, която може да се използва за лично идентифициране (пряко или косвено), като например Вашето име, имейл адрес, име на фирма, адрес, телефонен номер, автобиографии, автобиографии и друга информация за Вас или Вашия бизнес. Личната информация може да включва и информация за Вас, която е достъпна в интернет, като например от Facebook, LinkedIn, Twitter и Google, или публично достъпна информация, която придобиваме от доставчици на услуги.

Информация за деца

Уебсайтовете не са предназначени за или насочени към деца под 16-годишна възраст и ние съзнателно или умишлено не събираме или поддържаме информация за деца под 16-годишна възраст. Ако смятате, че сме събрали информация за дете под 16-годишна възраст, моля, свържете се с нас на security-incident@rebenefit.bg, за да можем да изтрием информацията. В допълнение, любезно молим всяко дете на възраст под 16 години да не ни предоставя никаква лична информация или да не използва уебсайтовете.

Защо и как събираме и използваме Вашата лична информация

Видове лична информация, която събираме

Видовете информация, която можем да събираме от Вас, в зависимост от това как използвате нашите уебсайтове или се свързвате с нас, включват:

• Вашето име ;

• Вашето фамилно име;

• Вашият имейл адрес;

• Данни за Вашата фирма;

• Вашата автобиография, мотивационно писмо или допълнителна подкрепяща документация (портфолио, описание на проекти, свързани снимки и др.). Вие избирате да осигурите,

когато кандидатствате за работа в нашата компания на нашите уебсайтове или чрез имейл, събития, сайтове на социални медии или други сайтове;

• Ваша снимка, ако изберете да предоставите, когато се регистрирате за Събитие;

• информация за Вашата възраст, пол, образование, академичен профил и професия, които избирате да предоставите, когато участвате в нашите проучвания („Проучване(я)“) и

• всяка друга информация, която решите да ни предоставите, когато попълвате формуляр за контакт на нашите уебсайтове или когато посещавате наши събития, участвате в нашите проучвания или като се свържете с нас по електронна поща или чрез някой от сайтовете на социалните медии като Facebook, Twitter, Messenger, LinkedIn.

Как събираме информация и как използваме Вашата лична информация

Посетители на нашите уебсайтове

Когато влизаме в някой от нашите уебсайтове, ние ще събираме информация, необходима за работата на уебсайтовете и за да спазим изискванията за сигурност и законовите изисквания във връзка с работата на нашите уебсайтове. Също така събираме информация за Вашите дейности по време на посещението Ви, като дата и час на посещенията, разгледаните страници, времето, прекарано на нашите уебсайтове, и уебсайтовете, посетени непосредствено преди нашия, както и Вашия IP адрес и Вашия браузър, за да можем по-добре да отговорим на Вашите запитвания и да съберем статистически данни, които да ни помогнат да подобрим сърфирането Ви в бъдеще.

Информация от секцията „Форма за контакт“ на нашите уебсайтове

Ние може да събираме Вашата лична информация, която решите да предоставите, когато попълвате формуляри за контакт на нашите уебсайтове, включително вашето име и електронна поща. Можем да използваме тази лична информация, за да отговорим на вашите запитвания и /или да предоставим услугите и / или информацията, която сте поискали.

Информация от заявки по електронна поща

Когато се свързвате с нас по електронна поща във връзка с искане за информация, за поръчка на продукт или услуга, за да Ви предоставим поддръжка, да ни предложите предложение или да участвате в събитие, ние събираме информация, необходима, за да отговорим на Вашето искане и да можем да се свържем с Вас. Например, ние събираме вашето име и информация за контакт и данни за вашата заявка. Можем да използваме тази лична информация, за да отговорим на вашите запитвания и / или да предоставим услугите и / или информацията, която сте поискали.

Използваме Transport Layer Security (TLS) за криптиране и защита на уеб и имейл трафика. Ако вашата имейл услуга не поддържа TLS, трябва да сте наясно, че всички имейли, които изпращаме или получаваме, може да не са защитени при транзит.

Също така ще следим всички имейли, изпратени до нас, включително прикачени файлове, за вируси или злонамерен софтуер. Моля, имайте предвид, че имате отговорност да гарантирате, че всеки имейл, който изпращате, е в рамките на закона.

Проучване

Когато изберете да участвате в Проучвания, организирани от нас, можете да ни предоставите лична информация доброволно и по собствена инициатива, ако е необходимо, за да съберем точна обратна връзка във връзка с нейните трудови или академични инициативи.

Събития

Когато се регистрирате за и/или участвате в събитие, кампания, проучване, стаж или друга образователна програма („Обучение“), може да събираме допълнителна информация (онлайн или офлайн) във връзка със събитието, кампанията, проучването или организацията за обучение, както и по време на събитие, кампания, проучване или обучение, като например участие в сесии, резултати от проучвания, резултати от тестове и/или резултати от изпити. Събитията/кампаниите могат да бъдат записвани и да се правят групови снимки. Запазваме си правото да използваме снимки за промоционална употреба, освен ако изрично не ни информирате, че не искате снимките ви да бъдат използвани за такива цели или да поискате те да бъдат премахнати. Когато ни предоставите Вашата бизнес информация за контакт (например чрез предаване на визитна картичка), можем да я използваме, за да комуникираме с Вас само за бизнес цели.

Абонамент за бюлетин

Ако изберете да се абонирате за нашия(те) блог(ове) и/или новини, за да получавате известия за нови статии, новини и информация за нас („Бюлетин“), ние ще събираме и използваме Лична информация, която предоставяте по време на процеса на абонамент, за да Ви изпращаме известия за нови статии и съдържание на статии по имейл.

Вашето съгласие за използването на Вашата лична информация за тези цели не е задължително. Ако решите да не се абонирате за нашия бюлетин, за да получавате нови статии, новини и информация, ние няма да Ви изпращаме никакви бюлетини, но използването на нашите уебсайтове ще остане незасегнато по друг начин.

Имате право да се откажете от получаването на бюлетини по всяко време. Можете да направите това, като използвате опцията „отписване“, включена във всички имейли. Когато се отпишете, ние ще запазим запис на това и след като заявката ви бъде обработена, ще спрете да получавате имейли за нови статии. Все още можете да използвате нашите уебсайтове, след като сте се отписали.

Набиране

Във връзка с кандидатстване за работа, запитване, регистрация за и/или участие в Обучение, независимо дали се рекламира на нашите Уебсайтове или по друг начин (в LinkedIn, www.jobs.bg, нашата Facebook страница и т.н.), можете да ни предоставите Лична информация за себе си, включително Вашето име, фамилия, електронна поща, автобиография, мотивационно писмо или допълнителна подкрепяща документация (портфолио, описание на проекти, свързани снимки,  и т.н.) изберете да предоставите, когато кандидатствате за работа в нашата компания на нашите уебсайтове или по имейл, сайтове на социални медии или други сайтове, както и всяка друга информация, която решите да ни предоставите, когато попълвате формуляр за контакт на нашите уебсайтове или когато посещавате нашите събития, или като се свържете с нас по електронна поща или чрез някой от сайтовете на социалните медии като Facebook,  Twitter, Messenger, LinkedIn или друг сайт. Можем да използваме тази информация в нашите отдели, за да отговорим на Вашето запитване или да Ви разгледаме за целите на заетостта. Цялата информация, която предоставяте по време на процеса, ще бъде използвана само за целите на набирането на съответната вакантна длъжност, за която сте кандидатствали, и ще се съхранява за период от не повече от 6 месеца. Ако изрично сте дали съгласието си – Вашата информация ще бъде използвана и за набиране на персонал за бъдещи свободни позиции за период от 2 години, кои позиции според нас са подходящи за Вас с оглед на Вашето образование, професионална квалификация и опит. Ако встъпим в трудово правоотношение с Вас, предоставената информация ще се съхранява с цел обработване на трудовото правоотношение при спазване на законовите изисквания. Също така може да използваме информацията, която предоставяте по време на процеса на набиране на персонал, за да изпълним други законови или регулаторни изисквания, ако е необходимо. Освен това можете да изберете за целите на набирането на персонал доброволно да предоставите във Вашата автобиография Лична информация обем, по-голям от законоустановения минимум за сключване на трудов договор и в такъв случай да бъдете информирани, че предоставянето на данни извън законоустановения минимум не е задължително и че непредоставянето на тези данни от Ваше име няма отрицателно въздействие върху процеса на подбор. Тъй като предоставяте Вашата Лична информация доброволно въз основа на съгласие, имате право да оттеглите съгласието си по всяко време, като изпратите имейл на: security-incident@rebenefit.bg (моля, вижте по-долу в раздел ВАШИТЕ ПРАВА КАТО СУБЕКТ НА ДАННИ повече информация за Вашите права като субект на данни). Ние няма да споделяме никаква информация, която предоставяте по време на процеса на набиране на персонал, с трети страни за маркетингови цели или да съхраняваме каквато и да е от Вашата информация извън Европейското икономическо пространство. Предоставената от Вас информация ще се съхранява сигурно от нас и/или от нашите обработващи данни, независимо дали информацията е в електронен или физически формат.

Също така може да получим информация за кандидатите за работа от други източници, доколкото това е разрешено от приложимото законодателство, като например чрез Вашия контакт с нас, включително взаимодействията Ви с нас, или от трети страни, като агенции по заетостта и други уебсайтове в Интернет. Например, можете да изберете да ни предоставите достъп до определени лични данни, съхранявани от трети страни, като сайтове на социални медии като LinkedIn. Като ни упълномощавате да имаме достъп до тази информация, Вие се съгласявате, че можем да събираме, съхраняваме и използваме тази информация в съответствие с тази Политика.

Хора, които се свързват с нас чрез социалните медии

Също така може да събираме информация, публикувана от Вас на сайтове на социални медии, ако сте избрали да се свържете с нас или по друг начин да ни свържете с профили в социални медии, включително Facebook и Twitter, или ако ни изпратите лично или директно съобщение чрез социалните медии. Тя няма да бъде споделяна с други организации.

Нашите бизнес цели

Също така може да използваме Вашата лична информация за нашите бизнес цели, като например:

• водене на отчетност, статистически анализ, вътрешно отчитане и изследователски цели;

• за осигуряване на мрежова и информационна сигурност;

• за да Ви уведомяваме за промени в нашите услуги;

• за да разследваме всяко оплакване, което подавате;

• за да предоставим доказателства по всеки спор или очакван спор между Вас и нас;

• за да персонализираме различни аспекти на нашите уебсайтове, за да подобрим Вашето преживяване;

• да хостваме, поддържаме и по друг начин да поддържаме работата на нашите Уебсайтове;

• за разкриване и предотвратяване на измами и други престъпления и за целите на управлението на риска;

• за възстановяване при бизнес и бедствия (напр. за създаване на резервни копия);

• за съхранение/съхранение на документи;

• за управление на бази данни;

• за защита на нашите права, собственост и/или безопасност, нашия персонал и други; и

• за да гарантираме качеството на услугите, които предоставяме на нашите потребители.

Използване на услуги на трети страни и бисквитки

Ние събираме информация, свързана с използването на нашите уебсайтове чрез използването на различни технологии.

Когато някой посети някой от нашите уебсайтове, ние използваме нашите собствени, както и услуги и технологии на трети страни, за да събираме стандартна информация за интернет дневника и подробности за моделите на поведение на посетителите. Правим това, за да разберем неща, като например броя на посетителите на различните части на уебсайтовете. Тази информация се обработва само по начин, който не идентифицира никого.

Нашите уебсайтове използват стандартна технология, наречена „бисквитки“ и сървърни регистрационни файлове, за да събират информация за това как се използва нашият уебсайт и да запомнят вашите предпочитания. Информацията, събрана чрез „бисквитки“ и сървърни дневници, може да включва датата и часа на посещенията, разгледаните страници, времето, прекарано на нашите уебсайтове, и уебсайтовете, посетени непосредствено преди нашия, както и вашия IP адрес и браузър.

„Бисквитката“ е малък текстов файл, който уебсайтът запазва на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате сайта. Тя позволява на уебсайта да запомни Вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други предпочитания за показване) за определен период от време, така че да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато се връщате на нашите уебсайтове или преминавате от една страница към друга.

Също така използваме услугата на трета страна Google Analytics – услуга за уеб анализ, предоставяна от Google, Inc. Ние не правим и не позволяваме на Google да прави никакви опити да установи самоличността на тези, които посещават нашите уебсайтове. Google Analytics използва бисквитки, за да ни помогне да анализираме как посетителите използват нашите уебсайтове. Информацията, генерирана от „бисквитката“ за използването на уебсайтовете от Ваша страна, включва Вашия IP адрес и ще бъде предадена и съхранявана от Google на нейните сървъри. Google ще използва тази информация с цел оценка на използването на уебсайтовете, създаване на отчети за дейността на уебсайта и предоставяне на други услуги, свързани с използването на интернет. Google може също така да предаде тази информация на трети страни, когато това се изисква от закона или когато тези трети страни обработват информацията от името на Google. Използвайки нашите уебсайтове, Вие се съгласявате с обработката на данни за посещението Ви от Google по начина и за целите, посочени по-горе. Ако решите, можете да се откажете, като изключите „бисквитките“ в настройките за предпочитания в браузъра си или като изтеглите и инсталирате добавката за браузър Google Analytics Opt-out от https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Имайте предвид обаче, че може да не успеете да използвате пълноценно всички функции на уебсайтовете.

HubSpot е нашият доставчик на имейл услуги. За да достави тази услуга, MailChimp обработва имейл адресите на посетителите на нашите уебсайтове, които са се абонирали за нашия бюлетин. Използваме го, за да споделим опита си с преодоляването на предизвикателствата в бизнеса със софтуерно инженерство и ИТ снабдяване. Ние Ви изпращаме периодично бюлетини, ако сте се абонирали за нашия бюлетин. Можете да прочетете Политиката за поверителност на HubSpot тук: https://legal.hubspot.com/privacy-policy

Ние използваме услуга на трета страна, за да поддържаме сигурността и ефективността на нашите уебсайтове. За да достави тази услуга, тя обработва IP адресите на посетителите на нашите уебсайтове.

В допълнение, ние може да използваме вашата лична информация за по-нататъшни конкретни цели, изяснени в момента на събиране на страниците на нашите уебсайтове.

Ако изберете да не предоставяте Лична информация, поискана от нас, може да не сме в състояние да Ви предоставим информацията и/или услугите, които сте поискали, или по друг начин да изпълним целта(ите), за която(ито) сме поискали Личната информация. Освен това, Вашето посещение на нашите уебсайтове ще остане незасегнато.

Правно основание за събиране и използване на лична информация

Ние обработваме Вашата Лична информация във връзка с Вашия абонамент за събития, участие в Проучване, Обучение, нашия Бюлетин, използването от Ваша страна на формулярите за контакт в нашите Уебсайтове и в случаите за целите на набирането на персонал, когато имаме Вашето съгласие за това. В други случаи обработваме Вашата лична информация, когато трябва да го направим:

• за спазване на нашите законови и регулаторни задължения;

• за нашите законни интереси и пред които Вашите интереси за защита на данните или основни права и свободи нямат преимущество в:

   • отговаряне на Ваши запитвания;

   • предоставяне на услуги и/или информация на Вас; и

   • нашите вътрешни бизнес цели, както е посочено в раздел 2.8 по-горе.

Можете да възразите срещу обработването въз основа на нашите законни интереси по всяко време, като се свържете с нас на security-incident@rebenefit.bg. Вижте също в раздел ВАШИТЕ ПРАВА КАТО СУБЕКТ НА ДАННИ „Право на възражение“.

Ако искате да научите повече за правното основание, на което обработваме вашата лична информация за определена цел, можете да се свържете с нас на security-incident@rebenefit.bg.

Запазване на лична информация

Нашата политика е да съхраняваме Вашата лична информация за продължителността на времето, необходимо за конкретната цел или цели, за които е събрана. Въпреки това, ние може да бъдем задължени да съхраняваме някои лични данни за по-дълго време, като се имат предвид фактори, включително:

• законово(и) задължение(я) съгласно приложимото законодателство да съхраняват данни за определен период от време;

• давност съгласно приложимото право(я);

• (потенциални) спорове и

• насоки, издадени от съответните органи за защита на данните.

Докато продължаваме да обработваме Вашата лична информация, ние ще гарантираме, че тя се третира в съответствие с тази Декларация за поверителност. В противен случай ние сигурно изтриваме вашата информация, след като тя вече не е необходима.

Имаме строги срокове за съхранение на данни, определени в нашите Вътрешни правила за защита на личните данни. Ако искате да разберете колко дълго съхраняваме Вашата лична информация за определена цел, можете да се свържете с нас на security-incident@rebenefit.bg.

Как и кога споделяме информация с трети страни?

Някои услуги, които предоставяме, изискват участието на трети страни. Ние внимателно подбрахме тези трети страни и предприехме стъпки, за да гарантираме, че Вашата лична информация е адекватно защитена. Подробности за това как споделяме лична информация с трети страни са изложени по-долу:

Google Analytics

Нашите уебсайтове използват Google Analytics, услуга за уеб анализ, предоставяна от Google Inc. („Google“). Google Analytics работи с помощта на бисквитки.

Бисквитките на Google Analytics събират Вашия IP адрес. Използваме информацията, събрана от „бисквитките“ на Google Analytics, за да разберем как посетителите използват нашите уебсайтове.

IP адресът, изпратен от Вашия браузър във връзка с Google Analytics, няма да бъде комбиниран от Google с други данни.

Ако решите, можете да се откажете, като изключите „бисквитките“ в настройките за предпочитания в браузъра си или като изтеглите и инсталирате добавката за браузър за отказване на Google Analytics от http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Имайте предвид обаче, че може да не успеете да използвате пълноценно всички функции на уебсайтовете.

Когато искаме да използваме Вашата лична информация за нова цел, първо ще Ви уведомим за това.

Доставчици на услуги от трети страни

Също така споделяме Вашата лична информация с нашите доставчици на услуги от трети страни, базирани в Европейското икономическо пространство („ЕИП“), които ангажираме да предоставят услуги за поддръжка във връзка с нашите уебсайтове за целите на хостинг и поддръжка на нашите уебсайтове; осигуряване на съхранение на данни; ни помага при управлението на бази данни и за да ни помогне със свързани задачи или процеси.

Също така може да споделяме Вашата лична информация с всяка друга трета страна, ако сме задължени да разкрием или споделим Вашата Лична информация, за да спазим правно задължение или да защитим правата, собствеността и/или безопасността на „Ребенeфит“ ООД, нашия персонал или други; или с всяка друга трета страна за целите на действие в съответствие с изискванията на съд, регулатор или правителствена агенция, например спазване на заповед за обиск или съдебно разпореждане или действие в съответствие с приложим закон или подзаконов нормативен акт.

Бутони за споделяне

Нашите уебсайтове предоставят бутони за споделяне, върху които можете да кликнете, за да споделяте съдържание от нашите уебсайтове в каналите на социалните медии, например Facebook. Ние не използваме тези бутони, за да споделяме Вашата лична информация с доставчици на социални медии. Когато кликнете върху бутон за споделяне, съответният доставчик на социални медии ще събере лична информация директно от вас. Моля, прочетете известието за поверителност на всеки доставчик на социални медии, с който възнамерявате да споделяте съдържание, преди да кликнете върху съответния бутон за споделяне.

Придобивка

Ако ние (или нашите активи) сме придобити от друга компания, независимо дали чрез сливане, придобиване, несъстоятелност или по друг начин, тази компания ще получи цялата информация, събрана от нас на уебсайтовете. В този случай ще бъдете уведомени чрез имейл и / или видно известие на нашите уебсайтове за всяка промяна в собствеността, използването на вашата лична информация и избора, който може да имате по отношение на вашата лична информация.

Международни трансфери

Някои от третите страни, описани в тази политика за поверителност, които ни предоставят услуги, може да са базирани в други държави извън Европейското икономическо пространство („ЕИП“). В случай, че от нас се изисква да предприемем каквото и да е прехвърляне на лична информация извън ЕИП, ние предприемаме всички разумни необходими стъпки, за да гарантираме, че вашата лична информация се третира сигурно и в съответствие с тази Политика за поверителност и към нея се прилага адекватно ниво на защита, по-специално чрез прилагането на одобрените от Европейската комисия стандартни договорни клаузи за защита на данните,  задължителни фирмени правила за предаване на данни на обработващи лични данни или други подходящи правни механизми за защита на трансфера.

Вашите права като субект на данни

Следващият раздел обяснява вашите права.

Право на информираност

Имате право да Ви бъде предоставена ясна, прозрачна и лесно разбираема информация за това как използваме Вашата лична информация и Вашите права. Затова Ви предоставяме информацията в тази Политика за поверителност.

Право на достъп

Имате право да получите копие от Вашата лична информация (ако я обработваме) и друга определена друга информация (като тази, предоставена в тази Декларация за поверителност) за това как се използва.

Това е така, за да сте наясно и да проверите дали използваме вашата информация в съответствие със закона за защита на данните.

Можем да откажем да предоставим информация, където това може да разкрие лична информация за друго лице или по друг начин би повлияло отрицателно на правата на друго лице.

Право на коригиране

Можете да поискате от нас да предприемем разумни мерки за коригиране на Вашата лична информация, ако тя е неточна или непълна. Например, ако имаме грешно име или адрес за вас.

Право на изтриване

Това е известно още като „правото да бъдеш забравен“ и с прости думи Ви дава възможност да поискате изтриването или премахването на Вашата Лична информация, когато няма убедителна причина да продължим да я използваме или използването й е незаконно. Това не е общо право на изтриване; има изключения, например когато имаме правно задължение да запазим Вашата лична информация или трябва да използваме Вашата лична информация в защита на правен иск.

Право на ограничаване на обработването

Имате право да „блокирате“ или да забраните по-нататъшното използване на Вашата лична информация, когато оценяваме искане за коригиране или като алтернатива на изтриването. Когато обработката е ограничена, ние все още можем да съхраняваме Вашата лична информация, но не можем да я използваме допълнително. Поддържаме списъци с хора, които са поискали по-нататъшното използване на личната им информация да бъде „блокирано“, за да се уверим, че ограничението се спазва в бъдеще.

Право на преносимост на данните

Имате право да получавате и използвате повторно определена лична информация за свои собствени цели в различни организации.

Право на възражение

Имате право да възразите срещу определени видове обработка на основания, свързани с вашата конкретна ситуация, по всяко време, доколкото това обработване се извършва за целите на законните интереси, преследвани от нас или от трета страна. Ще ни бъде позволено да продължим да обработваме Вашата лична информация, ако можем да покажем убедителни легитимни основания за обработката, които надвишават Вашите интереси, права и свободи, или се нуждаем от това за установяването, упражняването или защитата на правни искове.

Право на подаване на жалба до орган за защита на данните

Имате право да подадете жалба до орган за защита на данните относно събирането и използването на вашата лична информация. Координатите за връзка с органите за защита на данните в ЕИП, Швейцария и някои неевропейски държави (включително САЩ и Канада) са на разположение на http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm.) Координатите за връзка с българския орган за защита на личните данни (КЗЛД) са достъпни на https://www.cpdp.bg/en/index.php?p=pages&aid=6 и са както следва:

Мерки за сигурност

Нашите уебсайтове се хостват на сървъри в ЕИП. Приехме и внедрихме стандарт за сигурност ISO 27001. Съхранението на информация е на сигурни компютри в заключен и сертифициран информационен център и информацията е криптирана, когато е възможно. Подлагаме се на периодични системни тестове и прегледи на нашите политики и процедури за сигурност, за да гарантираме, че нашите системи са сигурни и защитени. Ние използваме обширна и усъвършенствана сигурна технология, за да защитим вашите данни и предавания между вас и нас. Предаването между браузърите и нашия уеб сървър се осъществява с помощта на технологията Secure Sockets Layer (SSL). Въпреки че сме предприели тези разумни и подходящи мерки, за да гарантираме, че Вашата лична информация се предоставя и разкрива само в съответствие с Вашите инструкции, тъй като предаването на информация по интернет не е напълно сигурно, ние не можем и не гарантираме сигурността на Вашата информация, предавана на нашите уебсайтове и не можем и не гарантираме, че предоставената от Вас Лична информация няма да бъде прихваната от други и декриптирана.

Поверителност

Ние приемаме, че информацията, която предоставяте, може да бъде поверителна. Ние не продаваме, отдаваме под наем, разпространяваме или по друг начин предоставяме Лична информация на трети страни, освен че можем да споделяме информация с нашите доставчици на услуги за целите, посочени в тази Декларация за поверителност. Ние ще запазим поверителността и ще защитим Вашата информация в съответствие с нашата Политика за поверителност и всички приложими закони.

Връзки

За да Ви позволим да взаимодействате с други уебсайтове, на които може да имате акаунти (като Facebook и други сайтове на социални медии) или да се присъедините към общности на такива сайтове, може да предоставим връзки или да вградите приложения на трети страни, които Ви позволяват да влизате, да публикувате съдържание или да се присъединявате към общности от нашите уебсайтове. Също така може да Ви предоставим общи връзки към уебсайтове, които не са на „Ребенeфит“ ООД. Когато използвате тези връзки, вие напускате уебсайтовете и ние не сме в състояние да контролираме как собствениците на уебсайтовете или приложенията, към които се свързвате, да обработват всяка информация, която събират за вас, включително техните практики за поверителност и използване на „бисквитки“. Тази Декларация за поверителност се отнася само за уебсайтовете и не урежда дейностите на свързани уебсайтове или приложения Използването на тези връзки и приложения е предмет на политиките за поверителност на третите страни и трябва да се запознаете с политиките за поверителност на сайтовете на трети страни, преди да използвате връзките или приложенията. Ние не носим отговорност за практиките за поверителност или съдържанието на тези други уебсайтове.

Приемане на политика за поверителност

Ако не сте съгласни с условията на тази Политика за поверителност, моля, не ни предоставяйте никаква информация и не използвайте уебсайтовете. Използвайки уебсайтовете и доброволно предоставяйки ни информация, Вие се съгласявате със събирането и използването на личната информация, както е посочено в тази Декларация за поверителност.

Ефект от политиката за поверителност и промени в тази Политика за поверителност

Тази Политика за поверителност не представлява договор между физическо лице и нас. Политиката за поверителност също може да подлежи на промяна от време на време. Всеки път, когато променяме нашата Политика за поверителност, ние ще публикуваме актуализираната политика на нашите уебсайтове.

Моля, проверявайте редовно тази Политика за поверителност. При спазване на приложимото законодателство, всички промени ще влязат в сила веднага щом публикуваме новата Политика за поверителност, но когато вече сме събрали информация за Вас и/или когато това се изисква по закон, може да предприемем допълнителни стъпки, за да Ви информираме за всички съществени промени в нашата Политика за поверителност и може да поискаме да се съгласите с тези промени.

Въпреки това, моля, бъдете сигурни, че ако тази Декларация за поверителност се промени в бъдеще, ние няма да използваме личната информация, която сте ни предоставили съгласно тази Декларация за поверителност, по начин, който е съществено несъвместим с тази Декларация за поверителност, без вашето предварително съгласие.

Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно тази Декларация за поверителност или обработката на вашата лична информация, можете да изпратите имейл на info@rebenefit.bg

Ако вече не желаете да получавате имейли за бюлетини от нас, моля, следвайте инструкциите за отписване, включени във всеки имейл.

Ако желаете да поискате допълнителна информация или да упражните някое от горепосочените права, или ако не сте доволни от начина, по който сме боравили с Вашата Лична информация, свържете се с нас тук: security-incident@rebenefit.bg. Моля, предоставете възможно най-много информация, за да ни помогнете да идентифицираме информацията, която искате, действията, които искате да предприемем и защо смятате, че това действие трябва да бъде предприето.

Ако не сте доволни от нашия отговор на вашето оплакване или смятате, че обработката на вашата лична информация не е в съответствие със закона за защита на данните, можете да подадете жалба до съответния орган на ЕС за защита на данните, където се намирате. Данните за контакт за всеки орган на ЕС за защита на данните можете да намерите тук: http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm Данните за контакт с българския орган за защита на данните (КЗЛД) са достъпни на https://www.cpdp.bg/en/index.php?p=pages&aid=6 и са както следва:

Тази Политика за поверителност е в сила от 17 януари 2023 г.