Лято с кауза: Доброто не излиза във ваканция!


Старт на „Лято с кауза: Доброто не излиза във ваканция“

С огромно вълнение обявяваме началото на една много специална инициатива „Лято с кауза: Доброто не излиза във ваканция”. С наближаването на летния ваканционен период на годината, ние от Re:benefit, решихме да фокусираме силите си в посока благотворителност и да окажем подкрепа на партньорите ни и тяхната дейност. Целта на кампанията е да ангажираме служители и работодатели в събиране на средства за благотворителност през платформата на Re:benefit. Желанието ни е да предоставим възможността на всички наши потребители да направят дарение в полза на различни благотворителни каузи.

Какво е „Лято с кауза”?

Инициативата е създадена с амбицията да ангажираме корпоративния сектор и служителите в активното подпомагане на нуждаещите се. За целта, в платформата на Re:benefit e обособена специална категория придобивки, където служителите могат лесно и бързо да направят дарение и да подкрепят каузата, в която вярват.

Нашите партньори  

Благодарение на сътрудничеството ни с редица компания, успяхме да осигурим широка подкрепа да насочим събраните средства към следните достойни организации, партньори на Re:benefit:

  • SOS Детски селища: Организация, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.
  • 1% промяна: Инициатива, която показва, че дори 1% от месечните доходи може да промени нечий живот.
  • Книговище: Онлайн платформа, която превръща четенето в забавна игра за децата до 14 години.
  • Заедно в час: Работи за осигуряване на качествено образование за всяко дете в България.
  • Подарете книга: Проект, който предлага уроци по интереси за деца, лишени от родителски грижи.

Как да се включите?

  • Служители: Влезте в мобилното приложение на Re:benefit и изберете категорията „Лято с кауза“. Изберете сумата, която искате да дарите, и каузата, която искате да подкрепите.
  • Работодатели: Свържете се с Re:benefit, за да научите как да добавите още повече към приноса на вашите служители и да подпомогнете процеса за набиране на средства.
  • Корпоративни партньори: Свържете се с Re:benefit, за да станете част от кампанията „Лято с кауза“.

Присъединете се към нас и направете лятото на 2024 година по-добро за тези, които са в нужда. Заедно можем да докажем, че доброто не излиза във ваканция! А, за финал сме подготвили ексклузивна изненада, чрез която да отличим най-даряващите сред нашите клиенти.

Re:benefit – Защото доброто е избор, който всеки може да направи!

Статията е публукувана в категория Blog. Запазете връзката.